Utánfutó értékesítés

ALFA – egy fogalom, több mint egy utánfutó, egy megbízható társ a munkában és a szabadidő eltöltésében. Utánfutóinkhoz számtalan tartozék kapható, amelyek még praktikusabbá, kényelmessé teszi a megvásárolt utánfutó használatát.

A Trailer Europe által gyártott ALFA utánfutó több mint 450 modellben és tartozékban testesül meg. A 15 évnél több gyártási és értékesítési tapasztalat kifejlett európai minőséget, több ezer megelégedett Vevőt jelent, több mint 10 országban.

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy az Ön igényei, elképzelései alapján a legjobb megoldást kínáljuk műszaki kivitelezés és esztétika terén egyaránt.

A Telephelyünkön kiállított új utánfutókat személyesen is megtekintheti, így pontosan látja, milyen utánfutót vásárol.

Az üzembe helyezés fáradtságát korrekt díjért átvállaljuk Öntől, az utánfutó névre írva, forgalomba helyezve kerül átadásra. Így az utánfutó vásárlás nem okoz Önnek gondot, fáradságot és időt takarít meg.

Utánfutóink 1 év teljes körű garanciával, forgalomba helyezés esetén 4 év műszaki vizsgával kerülnek átadásra.

Amennyiben a kért utánfutó telephelyünkön, raktáron megtalálható, abban az esetben 2-3 munkanapon belül megtörténhet az átadás. Ha nincs a megrendelt utánfutó raktáron, abban az esetben természetesen hosszabb az átadási határidő.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressen bennünket, vagy kérjen ajánlatot e-mail-ben, telefonon.

 


 

Ajánlatkérés

    A * -al jelölt mezők megadása kötelező

    Ajánlatkérő

    Paraméterek

    Rakfelület belső mérete

    Tartozékok