HECHT termékek

Cégünk – a Hecht Hungary Kft. hivatalos viszonteladójaként – forgalmazza a Hecht termékek teljes választékát. Néhány termék megtalálható üzletünkben, így megtekinthetik, hogy a képeken szereplő termékek a valóságban milyen minőséget képviselnek. Az üzletünkben nem található termékekből katalógus segít a választásban, döntésben.

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT termékek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is. A rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondható, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

A cég termékválasztéka a magyar piaci igényeknek megfelelően került kialakításra. Rendkívül széles választéka a kerti gépek minden szegmensét lefedi az egyszerű mechanikus fűnyírótól kezdve, a kapálógépeken, láncfűrészeken, tűzifa aprítókon és sövényápoló gépeken keresztül egészen a kerti kéziszerszámokig.

A kerti eszközök tárolására tökéletesek a szerszámtároló kisházak, majd a munka végeztével a szabadtéri lazítást szolgáló kerti bútorok és kerti grillek.

A legkisebbek is örömüket lelhetik a HECHT márkában, hiszen számos vidám, színes akkumulátoros gyermekautó és egyék kis jármű is megtalálható a termékek között.

A cég a termékeket a vásárlók visszajelzései alapján és a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejleszti, formálja.

Figyelmébe ajánljuk a HECHT Accu Program akkumulátoros kerti gépeit: szegélynyíró, lombfúvó, sövényvágó, fűnyíró, hómarógép. Az otthoni barkácsolók is találnak megfelelő megoldásokat, a Hecht barkács gép program termékeivel.

Kijelenthetjük, hogy minden, a ház körül felmerülő kerti- és barkács feladathoz tudunk Önnek magas minőségű megbízható gépet kínálni.

Kérjük, tekintse át választékunkat, hiszünk benne, hogy Önt is hamarosan egy HECHT termék boldog tulajdonosaként tudhatjuk!